Mi a különbség a ganodermakávék között?

Mi a különbség a ganodermakávék között?

Mi a különbség a ganodermakávék között?

Dr. Lim, a DXN alapítoja, aki 1993-ban kezde el a ganoderma termékek forgalmazását Malaysiában. Az ő ötlete volt, hogy úgy lehetne a legtöbb emberhez eljuttatni a ganoderma gomba csodálatos hatásai, ha olyan fogyasztási cikkhez kevernék, amit nap mint nap fogyasztanak az emberek és aminek ízét nem zavarná a ganoderma viszonylag keserü íze. Igy esett a választás a kávéra, aminek kesernyés íze jól harmonizál a ganodermáéval.

A DXN volt hehát az első ganodermakávés cég és máig őrzi ezt a pozicióját.

Mint minden jó dolognak hamar lesznek követői, illetve lemásolói is, így hamarosan egy több ganodermás cég alakult.

1995-ben vált ki néhány vezető a DXN-ből és hozta létre a Gano Excell céget, amelyből 2008-ban kivált vezetők hozták létre az Organo Gold céget. Ilyen módon ujabb és ujabb cégek jöttek létre, főleg Amerikában, igy ma már több, nagyobb ganodermakávés MLM cég is van. De természetesen olyan ganodermakávés cégek is vannak amelyek nem MLM formában értékesítenek.

Mi a különbség a ganodermakávék között?

A ganodermakávé annyira népszerű, hogy egyre többen probálkoznak a forgalmazásával, így pl. nemrég Magyarországon egy étel házhozszállítással foglalkozó cég étlapján is láttam, hogy ganodermakávét is kiszolgálnak az ebédhez.

Ahogy a kávék között is óriási minőségbeli különbségek vannak, így a ganodermakávék sem egyformák. Fontos szempont, hogy milyen minőségű kávéból készül, illetve, hogy milyen minőségű ganoderma kerül a kávékba.

Más cégek kávéinak összetételét nem ismerjük, de azt biztosan tudjuk, hogy a DXN kávéiban a legjobb minőségű arabica kávé mellett a legjobb minőségű ganodermakivonat található. Fontos szempont, hogy a DXN minden termékében nem darált gombatest található, hanem a megfelelő idóben szüretelt gombaspórából vonják ki a hatóanyagot, így 20 kg gombából, 1 kg hatóanyag készül és ennek vízoldékony része kerül bele az instant kávépórba,

A DXN kávéi 2 % ilyen ganodermakivonatot tartalmaznak.

A több mint 6 millió regisztrált tag és a közel 1 Milliárd dolláros forgalom meggyőző bizonyíték arra, hogy a DXN ganodermakávéi a legnépszerübbek a világon. Ha a legjobb minőséget és hozzá a legjobb árat keresed, akkor érdemes a DXN ganodermakávéját választani.

A DXN kávéi abban különböznek egymástól, hogy van ami tiszta fekete kávé és vannak ízesített kávék amik lassan felszívódó barna cukrot, növényi eredetű tejszínt és egyéb gyógynövényeket is tartalmaznak.

Kóstóld meg a kávéinkat és érezd a különbséget és élvezd az egészséget!

webáruház: http://wellnesskavehaz.hu

Vélemény, hozzászólás?