DXN Cocozhi - ganodermás forró csoki!

Ez az energiát tápláló, koffeinmentes egészségital Ganoderma Lucidum kivonattal, minőségi kakaóporral, laktózmentes tejporral és nádcukorral gazdagított így cukorbetegek és laktózérzékenyek is fogyaszthatják!
A ganoderma 18 napos gombafonalaiból készülő excellium kivonatot tartalmazza, amit jelképesen „agytonik”-nak is szoktak nevezni. Malaysiában államilag támogatják a gyermekek „excelliumhoz” jutását, mivel kutatási eredmények bizonyították, hogy hatására nőtt a gyermekek vitalitása és iskolai teljesítőképessége, könnyebben tanultak jobban koncentráltak!
Két tudományos kutatás is alátámasztotta a kakaó sokféle egészségvédő hatását is. Az egyik szerint a Panamában élő, rendszeres kakaófogyasztó kunák sokkal kevesebb „civilizációs
betegségben” szenvednek, míg a másik kimutatta, hogy a kakaó erőteljesen javítja a keringést.
Norman K. Hollenberg, a Harvard Medical School, valamint a Brigham and Woomen´s bostoni kórház munkatársa éveket töltött a panamai kuna népcsoport körében. A panamai szigeteken élő kunák gyakran és szívesen fogyasztanak kakaót. Hollenberg kutatásai alapján arra a következtetésre jutott, hogy a természetes kakaóban megtalálható flavanol típusú vegyület, az epikatehin valójában egyfajta vitaminnak tekinthető. Úgy fogalmazott, hogy az epikatehin az egészséghez való hozzájárulás szempontjából olyan fontos, mint a penicillin vagy az anesztézia (érzéstelenítés).
A kutatók véleménye szerint az úgynevezett civilizációs betegségek az epikatehin-hiány következményei is lehetnek. A kutatás eredményei az International Journal of Medical Sciences című szakfolyóiratban jelentek meg 2007 márciusában.
A másik vizsgálatot, amelyet a Mars élelmiszercég szponzorált, Németországban végezték el, és eredményeiről a Journal of Cardiovascular Pharmacology című szakfolyóirat számolt be. A kutatók szerint a flavanolokban gazdag kakaó jelentősen javítja a keringési rendszer működését, és még arra is alkalmas, hogy kedvezően hasson érelmeszesedésben. A kutatás résztvevői dohányos férfiak voltak, mivel a népesség eme csoportjának bizonyítottan több a problémája az ereivel. A vizsgálatba bevont személyeknek különböző mennyiségű flavanolt tartalmazó kakaót adtak; a hatóanyag mennyisége 28-918 mg között változott.
A legkedvezőbb vérkeringést minden esetben a kakaó elfogyasztása után két órával mérték. Már 179 mg flavanol 50%-os javulást eredményezett a keringésben. A legnagyobb mennyiségű, 918 mg flavanol bejuttatása esetén pedig olyan erőteljes keringésjavulást észleltek, amely egyenértékű annak a személynek az élettani adataival, akinél nincs ismert szív-érrendszeri kockázati tényező.
A vizsgálatok során a résztvevők hét napon át különböző mennyiségű flavanolt tartalmazó kakaós italokat fogyasztottak. Folyamatosan ellenőrizték a véredények teljesítményét a kísérletek napján, valamint egy héttel azután, hogy abbahagyták a kakaóivást. Egy héttel a kísérleti italok elfogyasztása után a keringési rendszer működése visszaállt a korábbi szintjére.
Forrás: A kakaó egészségvédő hatásai: kevesebb betegség, jobb keringés Natúrsziget, 2007. április 20

A DXN Cocozhi a legjobb kakaóból készül ganodermakivonattal. Fogyasztásra kész italpor formájában kínáljuk, mely csokoládés ízzel kényezteti Önt. A kiváló kakaóaromán kívül a ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheti. Csak öntse egy csésze forró vízbe, keverje meg, és máris élvezheti a frissítő italt, melyet az egész család fogyaszthat! A doboz tartalma:
20 tasak x 32gr
Fogyasztói ár: 5655Ft
Törzsvásárlói ár:6670Ft

Rendelhető itt:
http://wellnesskavehaz.hu

Segédvideó:
Kisker vásárlás
Vásárlás regisztrációval

Tematikus oldalaim:

magas vérnyomás 
vitamin 
spirulina 
lúgosítás
anti aging
gomba 
kávé
kávéházak 
cukrászda 
mozi

nagykereskedelem

reflux
otthoni munka
internetes munka
mlm
influenza
 
rákbetegség
gyógyulás
alvászavar

Network lapok:

 Kávé DXN MLM siker Ganoderma