DXN Lingzhi Black Coffee
Fekete kávé - legyen egészséges ami finom!

 


Az egész világ kávézik. Fiatalok és idősebbek egyaránt. Sok ezer tanulmányt készítettek a kávéról, amelyekből egyre világosabban látszik, hogy akár napi 4-5 csésze kávé sem ártalmas, sőt, a kávé antioxidáns-tartalma miatt bizonyos szempontból egészséges is, mert az antioxidánsok megvédenek a toxikus szabadgyököktől. A kávé serkenti az agyi vérkeringést, ezáltal frissítő hatása révén javítja a szellemi teljesítőképességet is. Savasító hatása és föleg az olcsó robusta kávékban található magas koffein tartalom illetve esetleges - fel nem tüntetett - adalék anyagok sokszor okozhatnak gyomorégést, refluxot, savas felbüfögést, kellemetlen utóízt, vagy nyugtalanságot, idegességet esetleg szív és vérnyomás problémákat!
Részletek itt: http://azegeszsegeskave.info/

Egyéb DXN termékek:
DXN Cordypine DXN Vinaigrette ecet DXN Nutrizhi
DXN Spirulina Spirulinás gabonapehely cereal
DXN Zhi Mint Zhi Cha DXN RG GL Cordyceps
DXN Morinzhi noni Oroszlánsörény gomba Lions Mane
DXN Myco Veggie DXN Spica Tea Reishi Gano Tea
DXN Ganozhi fogkrém sampon szappan tusfürdő

Új kiszerelés 2017-től


Az egészséges életmódra törekvõk számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekezõ rendszerét. Ezt a jó tulajdonságát a kiváló minőségű adalék és színezékanyagmentes 100% arabica kávénak és a hozzáadott ganodema gyógygomba kivonatnak köszönheti! A ganoderma a legerősebb lúgósító "növény" a gyógynövények királynője a kinai orvosi lexikonban! A hajszálereket tisztitó, a vér oxigéntartalmát növekő képességének köszönhetően serkenti a szervezet őngyógyító képességeit, immunerősítő és mivel az agy is több oxigénhez jut ezért mentálisan is jó hatással van!

DXN 3 IN 1 Coffee
DXN Lingzhi Black Coffee
Cocozhi forró csokoládé
DXN Maca Eucafe
DXN Maca Vitacafe
DXN Cream Coffee
DXN Zhi Mocha

A DXN Linghzi feketekávé 2 az 1-ben egyedi recept alapján, a legjobb minőségű arabica instant kávéból és ganodermakivonatból készül. A DXN Linghzi feketekávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.

Erősen javasolt a tasakot felezni az átlagos kávéfogyasztóknak mert egy erős kávéról van szó!
Ízesiteni tetszés szerint lehet max 80 fokos nem forrásban lévő vízbe vagy tejbe rakva!

A doboz tartalma:
20 tasak x 4,5gr
Fogyasztói ár:5080 Ft
Törzsvásárlói ár:3970 Ft

Rendelhető itt:
http://wellnesskavehaz.hu

Segédvideó:
Kisker vásárlás
Vásárlás regisztrációval