DXN Reishi Gano Tea

A DXN Reishi Gano tea nemcsak a tea jó tulajdonságaival rendelkezik: rendszeres fogyasztás esetén a kiemelkedő minőségű Reishi Gano por egészségünket is javítja. A DXN Reishi Gano tea nem tartalmaz tartósítószereket, mesterséges színezékeket és ízesítőket. Frissíti a szellemet és a testet, segíti az emésztést és fenntartja az egészséget.
A doboz tartalma:
Fogyasztói ár: 5600Ft
Törzsvásárlói ár: 4375Ft

Rendelhető itt:
http://wellnesskavehaz.hu

Segédvideó:
Kisker vásárlás
Vásárlás regisztrációval

 

Testtömegünk kb. 60%-a víz. A víz fontos szerepet játszik testünk hűtésében és méregtelenítésében, a szöveteken keresztül tápanyagokat szállít és a vér megfelelő sűrűségét biztosítja. A szervezet folyadékhiánya a méreganyagok felhalmozódásával, a test kiszáradásával, felhevülésével jár. Nagy mennyiségű folyadékvesztés halált is okozhat. Gyakori hiba, hogy az ivás összefügg a szomjúságérzéssel, holott a szomjúságérzés már a szervezet vészjelzése a súlyos folyadékvesztés megelőzésére. Meleg időben, sportolás közben fokozottan ügyelnünk kell arra, hogy még a szomjúságérzet kialakulása előtt pótoljuk a folyadékveszteséget.

A napi folyadékigény pótlásának kiváló alternatívái a DXN által forgalmazott egészséges teák, melyek ötvözik a különböző gyógynövények csodálatos tulajdonságait!
A természetes gyógymódokat kedvelők körében is igen népszerűek a gyógyteák. A natúr gyógyteák gyógynövényből készült élvezeti, vagy gyógyteaként iható, az általános közérzetet javító italok.
A gyógyteákat, gyógynövényeket az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségek gyógyítására. A modern orvostudomány később bebizonyította ezeknek a természetes anyagoknak a jótékony hatásait.
Ma már a legtöbb növénynek ismerjük a hatóanyagait, többet elő is tudunk állítani szintetikusan, azonban a növényekben található komplex hatóanyagrendszerek egymás hatásait emelik, emiatt különösen ajánlható a teák fogyasztása. Ezeket a teákat hatóanyag tartalmuktól függően használhatjuk meghűléses megbetegedésekre, szív- és érrendszeri megbetegedésekre, húgyúti fertőtlenítőként, vizelethajtóként, vagy a gyomor- és bél rendszer megbetegedései esetén.
A gyógynövényekből készült teákat nyugodtan ihatjuk az élvezet kedvéért, vagy fekete tea, esetleg kávé helyett is, csupán a teázás öröméért, de azért ne essünk túlzásokba. Napi néhány csésze tea fölötti mennyiséget ezekből a füvekből csak akkor igyunk, ha egy hozzáértő szakember is javasolja a kúraszerű alkalmazást.

Egyéb DXN termékek:

DXN Cordypine
DXN Vinaigrette ecet
DXN Nutrizhi
DXN Spirulina
Spirulina cereal
DXN Zhi Mint Zhi Cha
DXN RG GL
Cordyceps
DXN Morinzhi noni Oroszlánsörény gomba Lions Mane
DXN Myco Veggie
DXN Spica Tea

Reishi Gano Tea

DXN Ganozhi fogkrém sampon szappan tusfürdő

 

DXN 3 IN 1 Coffee
DXN Lingzhi Black Coffee
Cocozhi forró csokoládé
DXN Maca Eucafe
DXN Maca Vitacafe
DXN Cream Coffee
DXN Zhi Mocha