DXN Spica Tea


4. Radix Glycyrrhizae (édesgyökér): Az édesgyökeret a népi gyógyászatban nyersen, önmagában vagy más növények részeivel összekeverve gyógyteának elkészítve fogyasztják. A kínai orvoslásban régóta ismert. Egyéb gyógynövények hatását erősíti. Méregtelenítő, és íz javító (édes, mentaszerű). Ezért a kínai gyógynövényalapú szereknek mintegy a fele tartalmaz édesgyökeret. A nyugati orvosi kutatások köptető és gyulladáscsökkentő hatásával foglalkoznak a legtöbbet. Máj méregtelenítő és antiallergén hatását is kimutatták.
Európában főleg a gyomorfekély kezelésére használták. Később gyomorvédő hatását is kimutatták.
A gyomorfal sejtjeinek élettartamát növeli, serkenti a nyálkaképződést, és antiszeptikus. Főzete vizelethajtó, görcsoldó, vese- és epekő, illetve gyomorbajok esetén jó hatású. Kedvező gyulladáscsökkentő hatást fejt ki gyomornyálkahártya gyulladás, gyomorsavtúltengés okozta nyálkahártya sérülések esetén. Az édesgyökér édes íze a glicirrhizintől származik, az élelmiszer és a gyógyszeripar ízjavítóként hasznosítja.
Funkciója: A növény hatóanyagának köszönhetően jó köptető, nyálkaoldó és köhögéscsillapító.

5. Spica Prunellae
Funkciója: Csökkenti a testhőmérsékletet és eloszlatja a nyirokcsomók duzzanatát.

Spica növényből külön is szoktak teát főzni Távol Keleten

A kínai gyógynövényeket évezredek óta alkalmazzák. A gyógynövényi formulák előállítása és fejlesztése terén kiemelkedő sikereket értek el. Általánosan elfogadott álláspont, hogy az egészségtelen szervezetnek természetes gyógynövényi orvosságra van szüksége egyensúlyának visszaállítására és megtartására. 
A trópusokon élők a test hűtésére illetve láz esetén a Spica teát fogyasztják.

A DXN Spica Tea több különböző gyógynövényből készül:

 

 

 

 

 

 

1. Ganoderma Lucidum: Serkenti a természetes öngyógyító folyamatokat, javítja a szervezet általános állapotát, karban tartja a testet. Rendszeres fogyasztása esetén a Ganoderma beállítja az illető erőnlétét és kiegyensúlyozza a biológiai funkciókat.
Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz az egészség megtartására.

 

 

 

 

 

 

2. Menthae Herba (Menta): 
A gyógyászatban a különböző mentafajok legalább 2000 éve ismertek. Fontos növénye a népi gyógyászatnak a levelekből és a zsenge hajtásokból készített gyógytea. 
Funkciója: serkenti a központi idegrendszert, kitágítja a bőrben húzódó hajszálereket, gyorsítja az izzadságmirigyek működését.
A növény gyógyászati jelentőségét igazolja, hogy levele (Menthae piperitae folium) és illóolaja (Aetheroleum menthae piperitae) valamennyi európai ország, az Amerikai Egyesült Államok és több ázsiai ország gyógyszerkönyvében egyaránt hivatalos.

 

 

 

 

 

 

3. Pericarpium Citri Reticulatae (mandarinhéj):
Sok karotint tartalmaz.
Funkciója: javítja az emésztést, csökkenti a hányingert, fellazítja a lerakódott váladékot, köptető, skorbutellenes hatása van.

 

 

 

 

A DXN büszkén bemutatja a DXN Spica Teát, mely öt különböző értékes gyógynövény keverékéből áll és a következő 5 hatást hivatott biztosítani:
Csökkenti a testhőmérsékletet, fellazítja a lerakódott váladékot, könnyíti az emésztést, eltávolítja a mérgező anyagokat és nyugtatja a légző rendszert, karbantartja a májat és annak méregtelenítő funkcióját.


A doboz tartalma: 20tasak x 5gr
Fogyasztói ár: 4590Ft
Törzsvásárlói ár: 3585Ft

Rendelhető itt:
http://wellnesskavehaz.hu

Segédvideó:
Kisker vásárlás
Vásárlás regisztrációval

Egyéb DXN termékek:

DXN 3 IN 1 Coffee
DXN Lingzhi Black Coffee
Cocozhi forró csokoládé
DXN Maca Eucafe
DXN Maca Vitacafe
DXN Cream Coffee
DXN Zhi Mocha

DXN Cordypine
DXN Vinaigrette ecet
DXN Nutrizhi
DXN Spirulina
Spirulina cereal
DXN Zhi Mint Zhi Cha
DXN RG GL
Cordyceps
DXN Morinzhi noni Oroszlánsörény gomba Lions Mane
DXN Myco Veggie
DXN Spica Tea

Reishi Gano Tea

DXN Ganozhi fogkrém sampon szappan tusfürdő