Ganodermakávé elkészítése

Ganodermakávé elkészítése

ganodermakávé elkészítése

Ganodermakávé elkészítésee

A DXN által forgalmazott ganodermakávék elkészítése nagyon egyszerű. Az összes kávé – egy kivételével – instant kiszerelésű. Az egy kivétel, az a Zhi Cafe Classic kávé, ami egy török kávé és filteres kiszerelésű. Ezt a kávét ilyen típusú, forró víz átfolyású, török kávéfőzőben vagy esetleg teafőzőben lehet elkészíteni.

Az instant kávékra jellemző, hogy vízzel vagy tejjel hígítva lehet őket elkészíteni. Egy dologra érdemes figyelni, hogy a ganoderma gyógygomba hatásfoka csökkenhet ha leforrázzuk, ezért az a javasolt, hogy max. 80 fokos vízzel vagy tejjel oldjuk fel a kávéport. A kávé a ganodermának a vízoldékony részét tartalmazza, ezért a kávépor tökéletesen oldódik. A különböző kávéfajtákat különbözőképpen lehet ízesíteni, illetve a már előre ízesített kávék, pl. 3 in 1 kávé minden ízesítés nélkül is kiváló ízvilágot képvisel.

Ganodermakávé elkészítése

A ganodermakávé elkészítése pillanatok alatt megoldható ha van jelen egy csésze és forró víz. Nyáron jegeskávé is készíthető, mert hidegen is jól oldódik az instant kávé. Ebben az esetben azonban ne csak kanállal szoktuk keverni hanem erre alkalmas shakerben összerázva is.

A ganodermakávé zacskós kiszerelésű. Egy dobozban 20 tasak van amiből általában 40 adag kávé készíthető. Természetesen ha valaki erősebb hatást akar, akkor egy egész tasakkal is megihat. Arra – kifejezetten a feketekávé esetében – oda kell figyelni, hogy egy egész tasak van akinél a méregtelenítést nagyon beindítja és ezért esetleg fájhat a feje. Ezért érdemes mindenkinek magának beállítani, hogy milyen mennyiségű instant kávéporból készíti el az egészséges kávéját.

A fekete kávé egy dobozban 20 db 4,5 gr tartalmú tasak található, melyből 40 adag fekete eszpresszókávé is készíthető, de van aki 50-60 adagot is kihoz belőle, ha nem erős feketét akar.

A 3 in 1 doboza 20 db 21 grammos tasakot tartalmaz ami szintén 40 kávé, kapucsínó elkészítésére elég.

A DXN fehér kávé 12 darab 28 grammos tasakot tartalmaz, amiből szintén 24 adag fantasztikusan krémes premium kávé kapucsínó készíthető!

A DXN Cream coffee 20 db 14 grammos tasakot tartalmaz, amiből 40 adag készíthető el a cukortartalomra odafigyelő fogyasztóknak.

vissza a főoldalra: https://azegeszsegeskave.info

Mindent az egészségről: http://egeszsegesember.info