Ganodermakávés cégek

Ganodermakávés cégek

Ganodermakávés cégek

Melyiket válasszam?

A ganodermakávé egy nagyszerű találmány abból a szempontból, hogy nagyon sok ember elfelejti reggelente bevenni a táplálékkiegészítőjét, de senki sem felejti el a kedvenc kávéját meginni. Azzal, hogy ganoderma kivonatot kevernek a kávéhoz, több mint 200 hasznos anyag bevitelét biztosítják a szervezet számára. Így a kávéval együtt a táplálékkiegészítőnket is bevehetjük.

Ez az ötlet indította 1993-ban a DXN céget, amit Dr. Lim Sow Jin alapított. Mint minden jó dolgot, egyre többen kezdtek másolni, így ma már nagyon sok ganodermakávés cég van a piacon. A DXN-ből vált ki 1995 környékén a Gano Excel cég, ami szintén Malajsiában található és főleg az amerikai kontinensen lett sikeres. Ennek a cégnek a vezetéséből váltak ki az  Organo Gold ganodermás cég alapítói közül többen, 2008-ban.

Az Organo Gold vezetésében is voltak ellentétek, így vált ki belőlük Sereny G nevű szintén ganodermakávés cég. Emellett Malajziában és főleg Amerikában sok más kisebb ganodermakávés cég is alakult. Vannak más MLM cégek akik szintén bevették a kínálatukba a ganodermakávét. Magyarországon is próbálkoznak a kávéba kevert ganoderma porral, saját ganodermakávét készíteni.

A DXN nem csak a legelső ganodermakávés cég volt, hanem a mai napig piacvezető ezen a területen. A direkt értékesítési cégek listáján a megtisztelő 24. helyen szerepel a forgalma és a tagok létszáma alapján, míg az összes többi ganodermás cég valahol a 60. hely után található csak meg.

Ganodermakávés cégek brandje

Mi a különbség a ganodermakávék között?A DXN méltán nevezhető a ganodermakávé brandjének, mivel nem csak a legrégibb, hanem a mai napig a legnagyobb saját ganoderma farmokkal rendelkező ganodermakávés cég a világon.

A DXN ganodermája, a legjobb minőségű ganoderma, mivel egy nagyon hosszú kiválasztási folyamat eredményeként jöttek létre azok a ganoderma fajták amiből a DXN készíti a ganodermakávét. A DXN a ganodermakávéba, de az összes más ganodermás termékbe, nem darált gombatestet tesz, hanem 20 kg ganodermából 1 kg hatóanyagot von ki és ez kerül a termékekbe.  A ganoderma két állapotban kerül feldolgozásra. Az egyik a micélium, ami 14 napos gombafonalak, a másik a 90 napos állapotban szüretelt gombaspóra. Ennek a két kivonatnak a vízoldékony része, hatóanyagai kerülnek a kávékba. Mivel a DXN nem más cég termékeit címkézteti a saját márkájára, hanem saját ganoderma farmmal rendelkezik, ezért tudja tartani a legjobb minőséget, ugyanakkor a legjobb áron.

A ganodermakávék összehasonlításakor, alapvető szempont, hogy maradjon meg a kávé kiváló ízvilága. Ugyanakkor a kávéban található ganoderma a legjobb minőségű legyen és így a legjobb hatása legyen a szervezetre. A ganoderma mennyiségek és tartalom összehasonlításakor, szintén fontos szempont, hogy a ganoderma tartalom csupán darált gombatestet vagy a kivont hatóanyagot tartalmazza. A DXN ganodermakávé 2 % ganoderma kivonatot tartalmaz, de ez a
2 % valóban hatóanyag és nem darált gombatest.

Természetesen mindenki maga választja meg milyen ganodermakávét akar fogyasztani. Mi mindenképpen a legjobb ár-érték arányú, kiváló minőségű DXN ganodermakávét javasoljuk.

A DXN több mint 6,5 Millió regisztrált tagja bizonyítja, hogy a DXN kávé az egész világon a legnépszerűbb termék ebben a kategóriában.

Ganodermakávé webáruház 2018 március 31 ig: http://wellnesskavehaz.hu/termekek